STK, MAHALLE MUHTARLARI VE SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİNE İFTAR

STK, MAHALLE MUHTARLARI VE SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİNE İFTAR

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner, ilçede görev yapan Sivil Toplum Kuruluşları, Mahalle Muhtarları ve Siyasi Parti temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Atatürk Meydanı Sungurlu Belediyesi İftar Çadırı’nda verilen iftar yemeğine Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcıları, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adnan Barak ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Erayhan ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel, Ziraat Odası Başkanı Dursun Karaderili, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaittin Kayaer, Ticaret Borsası, Başkanı Halim Karaçil, Şoförler Odası Başkanı Hacı Karatekin, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Osman Aşutoğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Erdal Kolaylı, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Süleyman Çağlan, Terziler ve Berberler Odası Başkanı Mutlu Karslı, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İdris Yazdıç, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hacı Ali Güneşligün, Yeşilay Temsilcisi Elvan Küçükevcilioğlu, Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adil Uzar, Kafkas Derneği Başkanı Ahmet Özsaray, Akçakent Mahallesi Muhtarı Osman Doğan, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Rafet Sarıyerli, Başpınar Mahallesi Muhtarı İdris Akyüz, Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Ekri, Hacettepe Mahallesi Muhtarı Osman Yılmaz, Örnekevler Mahallesi Muhtarı Şahin Durusulu, Turan Mahallesi Muhtarı Galip Özcan, Yenihayat Mahallesi Muhtarı Erdoğan Okcan, Cevheri Mahallesi Muhtarı Ramazan Ergişi, ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar saatine kadar misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Şahiner, geleneksel olarak yapılan iftar topunun atılmasıyla birlikte iftara geçti.

İftar yemeğinden sonra kısa bir konuşma yaparak, Birlik olmanın önemine değinen Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner şöyle konuştu; “Değerli Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti Başkanlarım, Kıymetli Muhtarlarımız ve Dernek Başkanlarımız, bu güzel günde ve ramazan akşamında, rahmet ve bereketi paylaşmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetlerimizi dergâh-ı izzetinde kabul etsin inşallah. Okunan dualar eşliğinde birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz. Davetimizi kırmayıp iftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Önceki ÜMİT ÖZDAĞ’IN SUNGURLU ZİYARETİ

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum